top of page
speltparelcouscous boontje mango cashew.

Parelcouscous met kip, groene boontjes in pesto, mango en cashewnoten

 

INGREDIENTEN

voor 4 personen

400g parelcouscous

600g kipfilet

1kg prinsessenboontjes

2 el pesto

1 mango, in blokjes gesneden

2 handvol cashewnoten

olijfolie

peper en zout

 

BEREIDING

Kook de parelcouscouscous zoals aangegeven op de verpakking.

Spoel de couscous kort onder de kraan, laat uitlekken en roer er wat olijfolie onder.

Maak de boontjes schoon: verwijder de topjes en spoel de boontjes onder de kraan.

Kook de boontjes beetgaar.

Giet de boontjes af en meng er de pesto onder.

Bak de kippenblokjes in een pan in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout.

Doe alle ingrediënten in een ruime kom.

Kruid af met zwarte peper en hussel alles goed onder elkaar.

Tip: dit gerecht kan zowel warm als koud gegeten worden.

Ideaal als lunch-on-the-go!

bottom of page