top of page
Parelcouscous met kip, groene boontjes in pesto, mango en cashewnoten
INGREDIENTEN
voor 4 personen
400g parelcouscous
600g kipfilet
1kg prinsessenboontjes
2 el pesto
1 mango, in blokjes gesneden
2 handvol cashewnoten
olijfolie
peper en zout
BEREIDING
Kook de parelcouscouscous zoals aangegeven op de verpakking.
Spoel de couscous kort onder de kraan, laat uitlekken en roer er wat olijfolie onder.
Maak de boontjes schoon: verwijder de topjes en spoel de boontjes onder de kraan.
Kook de boontjes beetgaar.
Giet de boontjes af en meng er de pesto onder.
Bak de kippenblokjes in een pan in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout.
Doe alle ingrediënten in een ruime kom.
Kruid af met zwarte peper en hussel alles goed onder elkaar.
Tip: dit gerecht kan zowel warm als koud gegeten worden.
Ideaal als lunch-on-the-go!

bottom of page