Speltparelcouscous met broccoli, zongedroogde tomaatjes en veggieballetjes
INGREDIENTEN
voor 4 personen
400g speltcouscous
2 broccoli's, in kleine roosjes
100g halfzongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden
1handvol pijnboompitten
2 el pesto
600g veggieballetjes
olijfolie
peper en zout
BEREIDING
Kook de speltparelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.
Stoom de broccoliroosjes beetgaar.
Rooster de pijnbvoompitten in een pannetje zonder vetstof.
Bak de veggieballetjes een 6-tal minuten totdat ze mooi bruin kleuren.
Giet de parelcouscous af en meng er een scheutje olijfolie en 2 el pesto onder.
Meng er voorzichtig de broccoliroosjes, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten onder.
Breng op smaak met peper en zout.
Voeg als laatste de gebakken veggieballetjes toe.
Tip: dit gerecht kan ook koud als lunch gegeten worden.
