top of page
Spelrparelcouscous met veggieballetjes,

Speltparelcouscous met broccoli, zongedroogde tomaatjes en veggieballetjes

 

INGREDIENTEN

voor 4 personen

400g speltcouscous

2 broccoli's, in kleine roosjes

100g halfzongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden

1handvol pijnboompitten

2 el pesto

600g veggieballetjes

olijfolie

peper en zout

 

BEREIDING

Kook de speltparelcouscous zoals aangegeven op de verpakking.

Stoom de broccoliroosjes beetgaar.

Rooster de pijnbvoompitten in een pannetje zonder vetstof.

Bak de veggieballetjes een 6-tal minuten totdat ze mooi bruin kleuren.

Giet de parelcouscous af en meng er een scheutje olijfolie en 2 el pesto onder.

Meng er voorzichtig de broccoliroosjes, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten onder.

Breng op smaak met peper en zout.

Voeg als laatste de gebakken veggieballetjes toe.

Tip: dit gerecht kan ook koud als lunch gegeten worden.

bottom of page