top of page

 

peper en zout

500 g konijnenfilet

aubergine

1 groene paprika

Rozemarijn

4 wraps

wrap konijn.jpg

Wrap met konijn, amandelpesto en gegrilde groenten

 

INGREDIENTEN

voor 4p

50 g amandelen

1 bosje basilicum

2 teentjes knoflook

½ kl chilivlokken

50 g pecorino

olijfolie

 

BEREIDING

Maak eerst de pesto: mix de amandelen, de basilicumblaadjes, de knoflook, chilivlokken en pecorino in een blender. Voeg olijfolie toe totdat je een vloeiende pasta bekomt. Kruid naar smaak met peper en zout.

Snijd de aubergine en paprika in repen, wentel ze door wat olijfolie en bak ze in de grillpan. Strooi er de rozemarijn over.


Bak ook het konijn op de grillpan en kruid alles met peper en zout.

Warm de wraps op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg er konijnreepjes, aubergine en paprika op, werk af met de amandelpesto en rol op, steek vast met een prikker of bind er een servetje rond.

bottom of page