gegrilde cantaloupemeloen.jpg

Slaatje van gegrilde cantaloupe meloen met amandelen, feta en rucola

 

INGREDIENTEN

voor 4p

1 cantaloupe meloen

50 g gerookte amandelen 

150 g feta

125 g rucola

2 el cremaceto

olijfolie

 

BEREIDING

Halveer de meloen en verwijder de pitten.

Snijd elke helft in 4  à 6 parten en verwijder de schil.

Gril de meloenparten aan beide kanten op de barbecue of in een grillpan tot er mooie grillstrepen ontstaan. De meloenparten hoeven niet door en door warm te worden.

Hak de amandelen grof en snijd de feta in blokjes.

Verdeel de rucola over een grote platte schaal. Leg de meloenparten erop en verdeel de fetablokjes erover.

Besprenkel met de cremaceto en olijfolie en bestrooi met de gehakte amandelen.

Serveer bij kip of vis.

©2018 by Natalie & Wim.